Κολλαγόνο για Ρυτίδες-Αρθρώσεις 60tabs

€14.00
In stock

Product Description

Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων προωθεί την κινητικότητα των αρθρώσεων και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Το κολλαγόνο παράγεται φυσιολογικά από το σώμα, είναι η ινώδης δομική πρωτεΐνη που δημιουργεί τις λευκές ίνες του δέρματος, των μαλλιών, των χόνδρων, μυών, τενόντων και οστών. Συχνά  συγκρίνετε με έναν οπλισμό, για το ρόλο του στο σώμα. Εξασφαλίζει την συνοχή, την ελαστικότητα και την αναγέννηση των ιστών του σώματος. Το κολλαγόνο είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, όπου όταν η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται, ολόκληρο το σώμα επηρεάζεται.
Η κάψουλα του θαλασσινού κολλαγόνου μας, ενισχύει τη δράση του κολλαγόνου που παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό προωθώντας τη συνολική ισορροπία του σώματος. Δρα κυρίως στις αρθρώσεις και το δέρμα.
Ενδυναμώνει και ενισχύει τις αρθρώσεις, ενώ παρέχει περισσότερη ευελιξία.
Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τη φροντίδα του ώριμου δέρματος ή σε ανθρώπους που  εκτίθενται σε εξωτερικές επιθέσεις (ρύπανση,  κρύο …) που αποδυναμώνουν το δέρμα.
Το θαλάσσιο κολλαγόνο επαναφέρει την ζωντάνια και τον τόνο του δέρματος παρέχοντας ευελιξία και ελαστικότητα, ενώ μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων λειαίνοντας τις γραμμές για μια νεότερη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.
Η βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και το σελήνιο ενισχύουν τις δράσεις αυτές με τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από το σώμα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση στις αρθρώσεις και το δέρμα.

6 κάψουλες θαλάσσιο κολλαγόνο παρέχει το 50% ΣΗΠ σε βιταμίνη Ε και το 100% ΣΗΠ βιταμίνης C, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο.

– Παρασκευάζεται με υδρόλυση (hydrocollamer)

Κατασκευασμένο στην Γαλλία
Συστατικά

Θαλάσσιο κολλαγόνο (220 mg), γλυκονικός ψευδάργυρος * (13,5 mg, συμπεριλαμβανομένου του ψευδαργύρου 1,68 mg), βιταμίνη C ασκορβικό οξύ (13,34 mg), βιταμίνη Ε * φυσικής τοκοφερόλης (3 mg, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε: 1 mg), σεληνικό νάτριο (0.019 mg, 8.34 mcg οποία σελήνιο), περίβλημα ζελατίνης φυσική χλωροφύλλη, στεατικό μαγνήσιο λαχανικών.

Οδηγίες χρήσης

4-6 κάψουλες καθημερινά με τα γεύματα. Δεν περιέχει ιώδιο διατηρείται δροσερό.