Πράσινος Καφές (Αδυνάτισμα) 60tabs

€14.00
In stock

Product Description

Κύριες ιδιότητες
Η απώλεια βάρους
Περιορισμένη πείνα
Οι διατροφικές μας συνήθειες είναι συχνά στενά με τον τρόπο ζωής μας. Η έλλειψη χρόνου, έλλειψη άσκησης ή στρες μπορεί να είναι η αιτία της μη ισορροπημένης δίαιτας, πολύ πλούσια σε λίπη και σάκχαρα. Η αύξηση του βάρους, είναι συχνά αναπόφευκτη. Ο τρόπος ζωής μας δεν μας επιτρέπει να έχουμε μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Για να ανακτήσετε το βάρος και την ισορροπία σας  προσφέρουμε τον πράσινο καφέ σε καψουλές, μια ένωση με εξαιρετικές ιδιότητες αδυνατίσματος.

Ιδιότητες

Ωμός καφές προέρχεται από τον καφέ, ένα δέντρο γηγενές στην Αιθιοπία. Τα φασολάκια καφέ δεν υφίστανται καμία διαδικασία ψησίματος διατηρώντας έτσι μια υψηλή περιεκτικότητα σε χλωρογενικό οξύ (45% κανονικοποιημένη). Αυτή είναι μια ένωση γνωστή για τις ιδιότητες αδυνάτισμα του.
Εμπλουτισμένο με Guarana, το πράσινο συμπλήρωμα καφέ βοηθά στην καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους, δρώντας άμεσα για την αίσθηση της πείνας.

Έτσι, η θεραπεία 1 μηνός με αυτό το συμπλήρωμα διατροφής θα σας επιτρέψει να επιτευχθεί σταδιακά το βάρος του στόχου απώλειας σας!
Για μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα, είναι απαραίτητο να τηρούν τους κανόνες της ισορροπημένης διατροφής, πλούσιο, ισορροπημένο  και υγιεινό τρόπο ζωής.

Ingrédients

Ingrédients Pour 1 gélule Pour 4 gélules Pour 6 gélules
Café vert extrait à 45% d”acide chlorogénique (Coffea arabica) dont : 200 mg 800 mg 1200 mg
  • Acide chlorogénique
90 mg 360 mg 540 mg
Guarana extrait à 10% de caféine (Paullinia cupana) dont : 62,5 mg 250 mg 375 mg
  • Caféine
6,25 mg 25 mg 37,5 mg
Anti-agglomérant : Stéarate de magnésium, silice
Enveloppe gélatine, chlorophylle naturelle

 

Δόσεις είναι κατά προσέγγιση και μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τις καλλιέργειες.

Κατασκευασμένο στην Γαλλία
Χωρίς GMO, χωρίς γλουτένη

Οδηγίες χρήσης

4-6 κάψουλες την ημέρα