Κάσιους Ωμά 150g

€3.90
In stock

Product Description

Τα κάσιους είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, μαγνήσιο και χαλκό. Οι βιταμίνες Β είναι η ομάδα βιταμινών που εμπλέκονται στην κατασκευή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και είναι απαραίτητες στη μεταβολική δραστηριότητα του σώματος.

. Τα λιπαρά που περιέχονται στα κάσιους είναι ακόρεστα λιπαρά ή αλλιώς καλά λιπαρά. Όταν καταναλώνονται με μέτρο τα μονοακόρεστα λίπη μπορούν να έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία μας και μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης στο αίμα καθώς και στη μείωση του κινδύνου των καρδιακών νόσων και των εγκεφαλικών επεισοδίων.

Το μεγαλύτερο μέρος των μονοακόρεστων λιπαρών που βρίσκονται στα κάσιους είναι το ελαϊκό οξύ ένα καλό λιπαρό που βοηθάει στην καλή λειτουργία της καρδιάς και είναι ένα λιπαρό που το βρίσκουμε στο ελαιόλαδο. Τα άτομα με υψηλή χοληστερόλη που ακολουθούν μια δίαιτα χαμηλή σε χοληστερόλη τότε το γάλα κάσιους είναι μια εναλλακτική λύση σε σχέση με τα άλλα γαλακτοκομικά ζωικά προϊόντα καθώς δεν έχει χοληστερόλη. Εκτός από ωμά τα κάσιους μπορούμε με πολύ εύκολο τρόπο να τα φτιάξουμε Γάλα Κάσιους και Βούτυρο Κάσιους και να εντάξουμε στην διατροφή μας αυτό το θρεπτικό και πλούσιο σε βιταμίνες ξηρό καρπό.