Βαλσαμέλαιο ή Σπαθέλαιο (Πόσιμο) 60ml

€4.00
In stock

Product Description

ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ Ή ΣΠΑΘΕΛΑΙΟ ΣΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΤΗΝΟΥ!!

Οι ιδιότητες αυτού του ελαίου σε ένα από τα πιο σημαντικά ιάματα για για τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα, οι Διόσκουροι το χρησιμοποιούσαν ως αντικαταθλιπτικό, γεγονός που έχει επιβεβαιωθεί με ένα σύνολο ερευνών από την διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση δερματολογικών προβλημάτων, την επούλωση πληγών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της ποιότητας του ύπνου. Αποτελεί ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες, αντικαταθλιπτικό, διουρητικό, σπασμολυτικό, εμμηναγωγικό, αντιπυρετικό και παυσίπονο.

Συμβάλει στην τόνωση του ανοσοποιητικού, καταπραΰνει και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της βρογχίτιδας, του βήχα και του άσθματος. Βοηθάει στην ανάκαμψη των στομαχικών και εντερικών διαταραχών, καθώς και στην απαλλαγή των στιγμάτων της λευκόρροιας και των σκληρών όγκων του δέρματος. Ιδανικό έλαιο για την αντιμετώπιση των μυικών πόνων και της αρθρίτιδας, των τσιμπημάτων εντόμων, των αιμορροΐδων, πιασιμάτων και κράμπες.