Κατουάμπα (Catuaba) σε Σκόνη 100g

€8.30 €6.90
In stock

Product Description

ΦΛΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΟΥΑΜΠΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

ΙΣΧΥΡΟ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ LIBIDO

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ

Οι Βραζιλιάνοι το αποκαλούν δέντρο της αγάπης , δέντρο του έρωτα. Αυτό το μαγικό δέντρο, από το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως ο φλοιός, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό στα θέματα που αφορούν την μειωμένη λίμπιντο.

Τα συστατικά του– κυρίως τα αλκαλοειδή κατουαμπίνη Α, Β και Γ διεγείρουν τα εγκεφαλικά κέντρα που καθορίζουν και ρυθμίζουν τα σεξουαλικά ερεθίσματα και τονώνουν το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Τα χημικά συστατικά του περιλαμβάνουν αλκαλοειδή, τανίνες, αρωματικά έλαια και λιπαρά ρητίνες, φυτοστερόλες, cyclolignans, sequiterpenes, και φλαβονοειδή

Αν και κατά παράδοση χρησιμοποιείται από άντρες, το κατουάμπα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μειωμένης σεξουαλικότητας λόγω άγχους

Είναι αρκετά πλούσιο σε μέταλλα απαραίτητα για την καλή λειτουργία των ορμονών, όπως το κάλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Δρα αποτελεσματικά υπέρ της ανακούφισης από τις παρενέργειες που προκαλεί το καθημερινό στρες, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ, το μολυσμένο περιβάλλον και γενικά η έλλειψη ορισμένων θρεπτικών συστατικών και πολλών άλλων οργανικών παραγόντων, και που συμβάλλουν στις δυσλειτουργίες του αναπαραγωγικού συστήματος: στη μείωση της σεξουαλικότητας του ατόμου και πολλά άλλα παρεμφερή συμπτώματα.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ The Healing Power of Rainforest Herbs

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΑΜΠΑ

Βελτιώνει την λίμπιντο

Η συχνή χρήση του αυξάνει την ένταση των οργασμών. Λόγω της βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος που προκαλεί, η καλύτερη ροή του αίματος προς το πέος έχει σαν αποτέλεσμα μια ισχυρότερη και μεγαλύτερη σε διάρκεια στύση.

1 Ηρεμεί το νευρικό σύστημα

2 Μειώνει τις σωματικές εκδηλώσεις του άγχους

3 Δρα ικανοποιητικά σαν παυσίπονο, αντιφλεγμονώδες

4 Έχει βακτηριδιοκτόνο δράση, είναι παθοκτόνο

5 Προκαλεί αγγειοδιαστολή των αιμοφόρων αγγείων

6 Ανακουφίζει από πόνους που συνδέονται άμεσα με το νευρικό σύστημα, όπως οι νευραλγίες, οι ισχιαλγίες κά

7 Ως τονωτικό του νευρικού συστήματος μπορεί να αποτελέσει σημαντικό βοήθημα και σε περιπτώσεις διαταραχής της μνήμης, της συγκέντρωσης και της κρίσης.

8 Επιστημονικές έρευνες που διεξάγονται στην Ιαπωνία δείχνουν ότι το κατουάμπα αναστέλλει την ικανότητα του HIV να καταστρέφει τα κύτταρα και να προκαλεί λοιμώξεις . ακόμη μειώνει τις πιθανότητες των προσβολών των ατόμων που πάσχουν από το σύνδρομο AIDS να προσβάλλονται από βακτήρια όπως ο E.COLI

είναι επίσης αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ανικανότητας που οφείλεται σε χρόνια προστατίτιδα και που επηρεάζει πολλούς άνδρες.

Τρόπος χρήσης: 1 κουτ. γλυκού διαλυμένη σε νερό. Να λαμβάνεται απογευματινές ώρες.