Καστορέλαιο 60ml

€3.90
In stock

Product Description

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

Πρόκειται για ένα έλαιο πλούσιο σε κικινελαικό οξύ που του προσδίδει μοναδικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αναλγητικές ιδιότητες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Η πλούσια σύνθεση του που προσδίδει μαλακτικές ιδιότητες και αποτελεί ένα μοναδικό σύμμαχο για την αντιμετώπιση των σκληρών και αφυδατωμένων περιοχών της επιδερμίδας όπως φτέρνες και αγκώνες. Παράλληλα, το έλαιο αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη περιποίηση των φρυδιών και των βλεφαρίδων.

Θεωρείται, σύμφωνα με κάποιες αναφορές, ότι συμβάλει στην αύξηση της τριχοφυΐας με την εφαρμογή του ελαίου στις νωπές ρίζες των μαλλιών. Ακόμη, βοηθάει στην πρόληψη και μείωση της φθοράς που έχουν υποστεί τα μαλλιά από διάφορες καταστάσεις (π.χ. ήλιος, πιστολάκι, συχνά βαψίματα), στην απομάκρυνση της ψαλίδας και στην ενυδάτωση τους. Ακόμη, έχουν σημειωθεί περιπτώσεις, σύμφωνα με τις οποίες έχει αυξηθεί όγκος των μαλλιών και έχει σκουρύνει ελαφρώς το χρώμα των γκρίζων μαλλιών.

Το σίγουρο είναι πως η καθημερινή χρήση του καστορέλαιου θα σας δώσει πιο δυνατά, υγιή και λαμπερά μαλλιά και θα κάνει το conditioner ένα ξεπερασμένο καλλυντικό.