Μούρα acai σκόνη 60g

€14.20 €12.80
In stock

Product Description

Βιολογικά Acai Berries σε σκόνη με πλούσια γεύση που διατηρεί όλα τα θρεπτικά οφέλη των φρέσκων μούρων Acai. Το Acai Berry είναι ένα μικρό σκούρο μωβ φρούτο που φύεται από αιώνες στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Αν και στη Βραζιλία είναι αρκετά δημοφιλές και βρίσκεται στην καθημερινή ζωή των Βραζιλιάνων, το Acai ήταν σχετικά άγνωστο στον υπόλοιπο πλανήτη μέχρι πρόσφατα που έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στις ΗΠΑ και από εκεί στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ :

Θεωρείται από τις καλύτερες υπερ-τροφές στον κόσμο. Οι Βραζιλιάνοι το χρησιμοποιούν παραδοσιακά για δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Το μικρό αυτό φρούτο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ωμέγα 3 & 6, λιπαρά οξέα, βιταμίνες A, C, D, E, B1, B2, B3, B6 & B12, μέταλλα, ανθοκυάνες, φυτικές ίνες και στερόλες. Επίσης, περιέχει υψηλά επίπεδα σιδήρου, ασβεστίου και υδατανθράκων, θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Το μούρο Acai περιέχει 16 αντιοξειδωτικά, πολλά περισσότερα από όσα τα σταφύλια.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέπει τις βλάβες των κυττάρων, συμβάλλει θετικά στη σεξουαλική απόδοση, βελτιώνει την όραση, ενισχύει τον μεταβολισμό, προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνει τη χοληστερίνη, σταθεροποιεί το σάκχαρο στο αίμα, βοηθά στην καταπολέμηση των φλεγμονών και της αρθρίτιδας. Είναι δημοφιλές αδυνατιστικό, αφού τα αντιοξειδωτικά που περιέχει καταπολεμούν τις τοξίνες, ενεργοποιούν το μεταβολισμό και συμβάλλουν με φυσικό τρόπο στην απώλεια βάρους.

Πως λειτουργεί το Acai Berry

Ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει ελεύθερες ρίζες καθημερινά και όταν βρίσκετε σε κατάσταση στρες τότε οι παραγωγή τους αυξάνετε ακόμα περισσότερο και ο οργανισμός πρέπει να κάνει περισσότερη εργασία για να τους εξουδετερώσει.

Αυτό έχει σαν συνέπεια ο οργανισμός να μειώσει την λειτουργία σε άλλους τομείς όπως ο μεταβολισμός. Οι αντιοξειδωτικές τροφές βοηθάνε το οργανισμό να αντιμετωπίσει τις ελεύθερες ρίζες και να βελτιώσει της σωστή λειτουργία του.

Το Acai Berry αυξάνει την ταχύτητα του μεταβολισμού, βοηθώντας το σώμα να καίει περισσότερο λίπος για ενέργεια. Ταυτόχρονα το Acai βοηθάει το σώμα να διώξει τις βλαβερές τοξίνες που εισέρχονται μέσα του. μέσο του μολυσμένου αέρα, των χημικών που περιέχουν οι τροφές, και άλλων οδών.

Σύμφωνα με τον Dr. Perricone το Acai κατατάσσεται πρώτο στην λίστα τροφίμων που συστήνει σε όσους θέλουν να δείχνουν και να αισθάνονται νεώτεροι, να απολαμβάνουν υγεία και να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρατος.

Συνιστώμενη ημερήσια δόση: 1-3 κουτ.γλυκού σε φρέσκο χυμό φρούτων ή λαχανικών (πορτοκάλι, μήλο, καρότο κ.α.) ή σε οποιοδήποτε smoothie.

(Τέλειος συνδυασμός με Camu camu ή/και Goji berries!)