Προσωπικός μάγειρας


Κλείστε τραπέζι στο άνετο εστιατόριο του… σπιτιού σας και απολαύστε υψηλή γαστρονομία , από τα μαγικά χέρια του προσωπικού σας chef!

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε υψηλή γαστρονομία στο χώρο σας, προσφέρει η υπηρεσία personal cook του Αντώνη Φουστάνια. Ο λόγος για το Personal Cooking, που σας δίνει την επιλογή να γευτείτε τις γευστικές αλχημείες της αρεσκείας σας, παρασκευασμένες με βιολογικά υλικά, διαλεγμένα με ιδιαίτερη μέριμνα, κυρίως τοπικής παραγωγής και μαγειρεμένα επί τόπου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μενού ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και επιθυμίες σας για απόλαυση.

Ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις, το Personal Cooking παίρνει τη γαστρονομική κατεύθυνση που εσείς θα του δώσετε, επιλέγοντας από μεσογειακή ελληνική δημιουργική, γαλλική, ιταλική και ασιατική κουζίνα ή ακόμη προγράμματα διατροφής για αποτοξίνωση, απώλεια βάρους, άθληση ή απόκτηση υγιούς τρόπου διατροφής με βάση τα Superfoods.

Το personal cook αναλαμβάνει την κάλυψη δεξιώσεων, εκδηλώσεων και δείπνων στο χώρο σας, ενώ εξυπηρετεί πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.